Ünalan Arçelik Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Ünalan Arçelik Servisi 0216 471 59 56

Ünalan Arçelik Servisi  0216 471 59 56

Ünalan Arçelik Servisi

Dünyanın önde gelen beyaz eşya markalarından biri olan Arçelik, aynı zamanda beyaz eşya, klima ve kombi konusunda teknik ve teknoloji geliştirme konusunda da dünyanın en önemli markalarından biridir. Çok farklı coğrafyaların kendisine özel koşullarında yaşam standartlarını yükseltmeye yönelik olarak geliştirilmiş pek çok beyaz eşya ürünü, bu ülkelerin kendi koşullarına özel olarak geliştirilmiş dayanıklılık, tenkik ve teknolojik özelliklere sahiptir. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de öncelikli olarak tercih edilen Arçelik beyaz eşya ürünleri, genel olarak verimli çalışmaya, sonuca yönelik şekilde hizmet vermeye ve yanı sıra kullanım hataları ile kullanım koşulları hatalarına karşı dayanıklı olarak geliştirilirler. Bu sebeplerle genel olarak arızalanmayan bu ürünler, yine de şebekesel sorunlar, kullanım ve kurulum konusunda yapılan hatalar, ısrarlı şekilde hatalı kullanmak ve benzeri birçok nedene dayalı olarak çeşitli sorunlar oluşturabilirler. Bu sebeple, Arçelik oluşacak bu sorunların hızlı bir şekilde önüne geçebilmek amacıyla, satış sonrası hizmetler kapsamında da nitelikli ve yaygın bir teknik servis ağına sahiptir. Bu kapsam da uzun yıllardır üstün bir başarıyla hizmet sunan Ünalan Arçelik Servisi, bu uzun çalışma yıllarının oluşturduğu birikim ve deneyimlerini, yeni nesil bir hizmet yaklaşımıyla tüketicilerine sunmaya, yaşam standartlarına katkı sağlamaya devam etmektedir.
Beyaz eşyalarda Ünalan Arçelik Servisi, çağrı merkezinin yıllar boyunca oluşturduğu veriler karşılaştırıldığında, en sık karşılaşılan hizmet taleplerinin, kullanım ve kurulum hataları ile şebekesel gerilim sorunlarından kaynaklandığı tespit edilmiştir. Bu sebeple kullanılan cihazların, doğru, standart ve aynı zamanda elektronik cihazların oluşturacağı elektrik yükünü karşılayabilecek kapasite de düzenlenmiş bir elektrik şebekesine sahip olunmasını zorunlu kılar. Elektrik şebekesinin topraklı olmaması, yeterli gerilim özelliklerine sahip olmaması, elektronik cihazlar ve beyaz eşyalarda çeşitli sorunların ortaya çıkmasına neden olabileceği gibi, elektrik çarpması ve yangın gibi yaşamsal risklerinide ortaya çıkmasına neden olabilir. Elektrik şebekenizin yeterli ve standart gerilim özelliklerine,  topraklı olup olmamasına yüksek dikkat gösterilmesi, oluşabilecek her türlü sorunun önlenmesini sağlar. Benzer şekilde pek çok beyaz eşya, su şebekesinin kullanılmasına ihtiyaç duyar. Su şebekesinin yeterli gerilim ve basınç özelliklerini sağlıyor olmasının yanı sıra, çeşitli tortuların süzüldüğü şehir şebekesi standartlarında olması, cihazlarınızın doğru bir şekilde çalışabilmesi için ön koşullardan biridir. Su şebekeniz ile elektrik şebekenizin, ihtiyacınıza yanıt verebilecek standart ölçülerde olup olmadığını alanlarında uzman olan kişilere denetletebilir, yapılması gereken geliştirmelerin yapılmasını sağlayabilirsiniz.

Ünalan Arçelik Servisi, 0216 471 59 56  çağrı merkezi, her gün ve her saat olmak sunduğu hizmetleriyle, oluşan tüm sorunlarınızı yerinde çözebilecek şekilde özel bir hizmet yapılanmasına sahiptir. İhtiyacınız olan tüm beyaz eşya teknik servis ve bakım hizmetlerini, en kısa süreler içerisinde yerinde sağlayabilecek şekilde yapılandırılmış olan mobil ünitelerimiz, yaşam kalitenizde yaşanacak olumsuzlukların önüne en hızlı şekilde geçerek, yaşam standartlarınıza katkı sağlamaya üstün bir başarıyla devam etmektedir. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama