Buca Demirdöküm Servisi 0232 271 7114 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Buca Demirdöküm Servisi 0232 271 7114

Buca Demirdöküm Servisi

Buca Demirdöküm Servisi0232 271 7114


Buca Demirdöküm servisi Demirdöküm markasının garantisi kapsamında İzmir’in Buca ilçesinde hizmet vermekte olup her türlü Demirdöküm kombi, klima, termosifon ve termoboyler bakım ve onarımını yapmaktadır.

Öncelik Buca Demirdöküm servisini evinizde bulunan Demirdöküm kombi için aramış iseniz ilk önce sizden istenecek bilgi Demirdöküm marka kombinizin hangi model olduğudur ve ekranında hangi arıza kodunu gösterdiğidir. Siz arıza kodunu söylediğiniz an Buca Demirdöküm servisi arıza kodunun içeriğini otomatikman bilecek ve sizi de kombinizde olan arıza hakkında bilgilendirecek.

Demirdöküm kombinizin vermiş olduğu arıza kodu sizin çözüme ulaştırabileceğiniz bir arıza kodu ise telefonun ucundaki müşteri hizmetleri tekniksi size talimatlar vererek yönlendirecek ve sizin sorunu çözmenizi sağlayacaktır.

Ancak Demirdöküm kombinizin ekranında görünün arıza kodu sizin çözüme kavuşturabileceğiniz bir arıza değil ise sizden can güvenliğiniz için kombinizin gaz vanasını ve elektirik bağlantısı kapatmanızı isteyecektir ve size en hızlı şekilde Buca Demirdöküm servisi elemanlarını yönlendirecektir.Servis çağırmak için 0232 271 7114 nolu telefonu arayınız.

Kendilerine söylenene arıza kodu ile en hızlı şekilde size hizmet vermeye gelen Buca Demirdöküm servisi kombinzdeki arızayı giderdikten sonra sizin için tekrar çalışır konuma getirecektir ve kombinizin aktif olup olmadığını anlamak için peteklerinizin ve suyunuzun sıcaklığını kontrol edecektir. Böylece size hiçbir işlem bırakmadan kombinizi size teslim edecektir.

Garanti kapsamı altındaki ürünlerden ise ücret almayacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama