Gaziemir Demirdöküm Servisi 0232 271 7114 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Gaziemir Demirdöküm Servisi 0232 271 7114


Gaziemir Demirdöküm Servisi0232 271 7114


Gaziemir Demirdöküm servisi Demirdöküm markasının kullanıcılarına sunmuş olduğu bir satış sonrası hizmettir ve bu zamana kadar Gaziemir ilçesindeki oldukça başarılı bir hizmet vermiştir.

Gaziemir Demirdöküm servisi satış sonrasında alınan Demirdöküm ısıtma ve soğutma sistemlerinin her türlü bakım ve onarımı yapmakla mükelleftir ve kullanıcılarının hizmetten memnun kalmasıyla sorumludur.

Bu sorumluluk nedeniyle vermiş olduğu hizmeti güler yüzlü personeli ile daima kalite ve hızlı bir şekilde hizmet vermektedir.

Gaziemir Demirdöküm servisi gerektiği noktada Demirdöküm markası ana hizmet binasıyla iletişime geçmekte ve üründeki arızayı kendisi gidermediği takdirde ana fabrikaya göndererek sorunun orada çözülmesini sağlamaktadır.

Bu süre zarfında da müşteriyi mağdur etmeyerek işleyen sürecek ile ilgili ve teslimatın ne zaman gerçekleşeceğine dair bilgileri müşterileri ile paylaşmaktadır. Kullanıcı istediği zaman Gaziemir Demirdöküm servisini arayarak bilgi alabilmektedir.

Gaziemir Demirdöküm servisi arıza sonrasında eve teslim edilmesi gereken ısıtma soğutma sistemini eve getirmeden önce kullanıcısı arar ve kullanıcıdan ona uygun bir saatte randevu alarak randevu saatleri içerisinde eve teslim eder.

Böylece kullanıcı kendisine uygun bir saatte hizmetine geri kavuşur. Eve teslim edilen ürünün Gaziemir Demirdöküm servisi tarafından muhakkak kurulumu gerçekleştirilir ve ürün çalışır halde kullancıya teslim edilir. Servis çağırmak için 0232 271 7114 nolu telefonu arayınız.

Ürün teslim edilmeden öncede Demirdöküm servisi tarafından bakımı yapılmıştır stickher’ı ürünün üzerine yapıştırılır ve kullanıcıya bakımı yapılıp arızası giderildiğine dair imza attırılır. Böylece prosedüre uygun başarılı ve kaliteli bir hizmet ermiş olur.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama