Ortadağ Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Ortadağ Arçelik Servisi - 0216 471 59 56


Ortadağ Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Buzdolapları yaşamlarımızda önemli rol oynayan elektronik cihazlar olarak, teknolojinin yaşam standartlarımıza yaptığı katkıların en önemli kanıtlarından biridir. Bununla birlikte gelişen teknolojik özellikleri nedeniyle, buzdolaplarının verimli ve uzun ömürlü olarak çalışabilmesi için gerekli olan bir takım kurulum ve kullanım kuralları bulunur.

Genellikle yapılan basit kurulum hataları, buzdolaplarının çeşitli sorunlar oluşturmasına, kullanım ömrünün kısalmasına neden olabilir. Buzdolaplarının kurulduğu alanın zeminin düz, sert, çıplak ve nemden uzak bir bölge olduğundan emin olunmalıdır.

En fazla yapılan hatalardan biri olan, güneş ışığı, ocak, kalorifer gibi ısı kaynaklarına yakın bir şekilde konumlandırılan buzdolapları, daha fazla çalışmak zorunda kalarak yüksek enerji tüketimiyle birlikte, cihazın zaman içerisinde daha fazla yıpranması gibi etkiler ortaya çıkarır. Buzdolabınızın kurulumu ile ilgili tüm şüphelerinizde Ortadağ Arçelik Servisi uzman teknik personellerinden yardım talep etmenizi öneririz.  0216 471 59 56 nolu telefondan servis çağırabilirsiniz.

Buzdolabınızın bağlı olduğu elektrik şebekesinin topraklı olması ve aynı zamanda gerekli olan amper değerinde sigortalanmış olması, cihazınızın çalışma performansını doğrudan etkilediği gibi, oluşabilecek yangın, kısa devre, elektrik çarpması gibi güvenlik sorunlarının da ortadan kaldırılmasını sağlar.

Gelişmiş teknik ve teknolojik özelliklere sahip olarak üretilen yeni nesil buzdolapları, doğru kurulum ve kullanım koşullarıyla, az enerji tüketimiyle yüksek ve uzun ömürlü verim sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Buzdolapları ile ilgili oluşan her türlü sorun için Ortadağ Arçelik Servisi teknik servis personellerinin birikim ve deneyimlerine başvurmanızı tavsiye ederiz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama