Yenidoğan Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Yenidoğan Arçelik Servisi - 0216 471 59 56


Yenidoğan Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Çamaşır makinelerinin kurulumları sırasında sıklıkla yapılan hatalar, cihazların çalışma performanslarına doğrudan etki ettikleri gibi, çeşitli arızaların oluşmasına ve cihazların kullanım ömürlerinin de kısalmasına varan olumsuzluklar oluşturabiliyor. Çamaşır makinelerinin duvar veya herhangi sert bir cisme dayandırılmadığı bir alana konumlandırılması önemli bir ayrıntıdır.

En yakın sert cisimle arasında 5 santimetrelik bir boşluk bırakılması zorunludur. Yanı sıra makinenin düz ve sert bir zemine oturtulması ve yanı sıra zeminde halı veya benzeri kaplamaların olmaması, makinenin çalışırken ihtiyaç duyduğu ısı yayılımı için önemli bir diğer ayrıntıdır.

Çamaşır makinenizin kurulumu ile ilgili şüphe duyuyorsanız, en kısa süre içerisinde Yenidoğan Arçelik Servisi teknik servis personellerinden yardım talep etmenizi tavsiye ederiz. Servis çağırmak için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Çamaşır makinenizin ve diğer elektronik cihazlarınızın verimli bir şekilde çalışabilmesi için, mutlaka elektrik şebekenizin yeterli teknik özelliklere sahip olduğundan emin olmalısınız. Şebekenin topraklı olmasına, elektronik cihazlarınız için gerekli amper değerine sahip sigortalama yapıldığına özen göstermeniz, hem cihazlarınızın verimli bir şekilde çalışabilmesi ve hem de oluşabilecek güvenlik risklerinin önüne geçebilmek için önemlidir.

Aynı zamanda makinenizi besleyen su şebekesinin, şehir şebekesinin standartlarında olduğuna dikkat edilmelidir. Şehir şebekesinin sunduğu basınç oranları cihazın doğru bir şekilde çalışması için gereklidir. Çamaşır makineniz ile ilgili yaşadığınız her türlü sorunla ilgili olarak, tüm bakım ve onarım hizmetlerini 1 yıl aynı arıza için garanti altına alan Yenidoğan Arçelik Servisi uzman personellerine başvurabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama