Atakent Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Atakent Arçelik Servisi - 0216 471 59 56


Atakent Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Arçelik çamaşır makineleri gelişmiş özelliklere sahip olarak üretilirler. Çamaşır makinelerinin uzun ömürlü ve üst düzey konfor sağlayan özelliklerle donatılması, tüketicilerin beklentilerine en iyi karşılığı sunabilmek amacındadır.

Cihazların temizliğinin periyodik olarak yapılması, hem verimli bir şekilde çalışabilmeleri hem de sağlığınız açısından önemlidir. Bununla birlikte cihazların temizliğinin yapılması sırasında, kullanma kılavuzlarında belirtilen yönergelere dikkat edilmesi gereklidir.

Makinenizin dış temizliği yapılırken aşındırıcı özelliklere sahip hijyen malzemesi ve bez kullanılmamasına dikkat edilmelidir. Olağan temizlik sırasında, sadece ılık su ile ıslatılmış bezlerle dış temizlik yapılması önerilir. Atakent Arçelik Servisi çağrı merkezine bırakılan hizmet talepleri arasında, en sık karşılaşılan arıza nedenleri arasında, temizlik sırasında kullanıcı hatalarının olduğu tespit edilmiştir.

Makinenizin iç temizliğini yapabilmeniz için, yeni nesil olan tüm cihazların programlarında bulunan servis yıkama programını kullanmanız önerilir. Servis çağırmak için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Servis yıkama programı bulunmayan cihazlarda ise, temizliği olağan yıkamalarda kullandığınız deterjan koyarak, boş olarak çalıştırmak suretiyle yapabilirsiniz. Tamburda biriken kireç için yapılabilecek en iyi temizlik, bu amaç doğrultusunda hazırlanmış ve Arçelik tarafından onaylanmış olan kireç çözücüleri kullanabilirsiniz.

Birikmiş kireçlerin temizliğini asla herhangi bir sert madde, aşındırıcı kimyasal ve aşındırıcı özelliğe sahip bezler kullanarak yapmayınız. Bu türlü temizlik çalışmaları makinenizde geri dönülmez arızaların oluşmasına neden olabildiği gibi, aynı zamanda sağlığınızı tehdit eden sonuçlara da neden olabilir.

Arçelik çamaşır makineleri ile ilgili tüm sorunlarınızda Atakent Arçelik Servisi teknik servis personellerinden yardım talep edebilirsiniz.

1 yorum:

çok guzel iş yapıyorlar aynı zaman da işçilikleri çok guzel BENDEN 10 UZERİNDEN 10

Yorum Gönder

Özel Arama