Atalar Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Atalar Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Atalar Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 

Çamaşır makinesi teknolojisinin 21.yüzyıl dünyasında yaşamımız içerisinde yaratmış olduğu önemli kolaylıkla ve yeni nesil fırsatlar kesinlikle tartışılmaz.

Ancak her ne kadar üstün teknolojiye ve 1.sınıf malzemeye sahip olsa da su ve elektriğin bir araya getirildiği mekanik sistemler olması nedeni ile çamaşır makinelerinde zaman içerisinde çeşitli arızalanmalar ile karşı karşıya kalabilmek olağan olabiliyor.

Bu noktada çamaşır makinenizde karşı karşıya kalabileceğiniz arızalanmalardan birisi de kesinlikle yıkama suyunun geç ısınması problemi gelmektedir. 0216 471 59 56 nolu telefondan servis çağırınız.

Atalar Arçelik Servisi merkezimizde özellikle her yıl olduğu gibi bu kış aylarında da havaların soğuması ile birlikte çok sayıda bu tarz bir şikayet çerçevesinde başvuru gerçekleştiriliyor.

Merkezimizin çağrı merkezine yoğun şekilde gelen bu tip başvurulara yönelik olarak teknik ekiplerimiz, çamaşır makinenizin yıkama suyunu geç ısıtması ile ilgili bir problem ile karşı karşıya kaldığınız zaman profesyonel destek almanızı öneriyor.

Özellikle kış aylarında olağan şekilde su sıcaklığının şehir hattında oldukça soğuk olmasından dolayı geç ısınıyor olması ihtimali bulunsa da teknik arızalanmalarda olasıdır. Bu durumda da bilinçsiz ve deneyimsiz şekilde teknik ve olağan olup, olmadığını anlayamayacağınız dolayısı ile profesyonel destek almanız büyük önem taşıyor.

Özellikle Atalar Arçelik Servisi merkezimizde aynı zamanda da çok sayıda gecikmeli olarak yıka suyunu geç ısıtması şikayeti ile başvuru gerçekleştirilen çamaşır makinesi bulunuyor ki bu yaşamış olduğu sorun üzerine ilave sorunlar yaratmış.

Bu durumla karşı karşıya kalmamak adına bu tip sorunla ilk karşılaştığınız anda çağrı merkezimize başvuruda bulunmalısınız.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama