Dragos Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Dragos Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Dragos Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Her geçen gün hızla gelişen 21.yüzyıl teknolojilerinin günlük yaşantı içerisinde yer alan en önemli etkileri arasında çamaşır makineleri de yer alıyor.

Özelikle de günlük yaşamın he alanında çok önemli kolaylıklar ve yeni nesil fırsatlar sunmakta olan çamaşır makineleri, dünyanın her yerinde olduğu gibi Türkiye’de de son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor.  Servis için 0216 471 59 56 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz.

İnsanların gün içerisinde çamaşır yıkama aktivitesi gibi son derece zaman alıcı ve yorucu olan uygulamalarını artık dakikalar içerisinde üstelik hem çok daha pratik şekilde hem de çok daha kaliteli şekilde gerçekleştirebilme şansına sahip olabilmesi sağlanıyor.

Ancak günümüzde bu şekilde önemli avantajlar sağlaması nedeni ile hem yoğun kullanılmakta olan çamaşır makineleri hem de çevresel etmenlerin etkileri ile zaman içerisinde çeşitli arızalanmalar ile karşı karşıya kalabiliyor.

Bu noktada karmaşık ve profesyonel teknolojiye sahip olan çamaşır makinesi için profesyonel destek alınması büyük önem taşırken, Dragos Arçelik Servisi merkezimiz tarafından çamaşır makinelerindeki arızalanmalarda kısa süreler içerisinde kaliteli ve uzun vadeli çözümler sağlanmaktadır.

Özellikle de 1 yıllık garanti hizmetlerimiz ile çamaşır makinelerinde benzeri veya aynı arızalanmaların yeniden meydana gelmesi durumunda tüketicinin mağduriyetin önüne geçilebilmesi sağlanıyor.

Çamaşır makinesinde kısa vadede sürekli benzer veya aynı arızalanmaların yaratacağı gereksiz maliyetlerin önüne geçilebilmesi hedefi çerçevesinde Dragos Arçelik Servisi merkezimizde arıza onarımlarında her zaman üstün dayanıklılık etkisi sağlayacak orijinal yedek parça ürünlerinin kullanımı ile arıza onarım çalışmaları gerçekleştirilmektedir.

Böylelikle çamaşır makinelerinin çok daha uzun vadelerde, ilk günkü performansında kullanılabilmesi mümkün kılınmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama