İdealtepe Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

İdealtepe Arçelik Servisi - 0216 471 59 56


İdealtepe Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Gündelik yaşamımızın vazgeçilmez kullanım eşyalarından biri olan buzdolapları, hedeflenen standartlarda konfor ve verim sağlaması amacıyla, özel teknoloji ve teknikler kullanılarak geliştirilirler.

Sahip oldukları bu teknik ve teknolojik özellikler, cihazların komplike ve hassas olmasını da sebep olur. Bu nedenlerle cihazlarınızın kurulum, kullanım ve temizlik koşullarının doğru bir şekilde sağlanması önemlidir.

Buzdolaplarının satın alınması sırasında tüketiciye verilen kullanma kılavuzunda, cihazınızın kurulum, kullanım ve temizlik talimatları detaylı olarak bulunur. Cihazınızın kurulumda dahil bu kılavuzda bulunan talimatlar çerçevesinde kullandığınız takdirde, buzdolabınız, uzun ömürlü ve verimli bir şekilde hizmet sunar.

İdealtepe Arçelik Servisi çağrı merkezine, buzdolaplarıyla ilgili yapılan arıza bildirimlerinde, çoğunlukla kurulum ve kullanım hatalarından kaynaklı arızalar tespit edilmiştir. 0216 471 59 56 nolu telefondan servis çağırabilirsiniz.

Buzdolabınızın verimli bir şekilde hizmet vermesini sağlamak için, öncelikle cihazınızın güneş veya kaloriferle ocak gibi bir ısı kaynağının yakınında olmadığına özen göstermelisiniz. Kullanıldıkları alanlar gereği bu tür ısı kaynaklarına yakın olan cihazların, olabildiğince ısı kaynaklarından en uzak olan bölgelerde konumlandırılması önerilir.

Benzer şekilde cihazınızın çıplak, sert ve kuru bir zemine konumlandırılması gerektiği de unutulmamalıdır. Buzdolaplarına sıcak halde gıda konulmamalı, kapakları uzun süreler boyunca açık bırakılmamalıdır. Buzdolaplarının bağlı olduğu elektrik şebekesinin gerekli standartları sağlayan ve topraklı olduğundan emin olunmalıdır.

 Tüm bu kontrollerden gerekli sonucu alamamanız halinde, en kısa süre içerisinde İdealtepe Arçelik Servisi teknik servis birimine başvurmanız önemle tavsiye edilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama