Ihlamurkuyu Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Ihlamurkuyu Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Ihlamurkuyu Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Günümüz modern yüzyıl teknolojilerinin günlük yaşamın her alanında kendisine yer edindiği bugünlerde yaşam alanlarınızda son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanmakta olduğunuz çamaşır makineleriniz konusunda da size destek sağlayacak çok önemli hizmetlerimiz bulunuyor.

Bu noktada özellikle Ihlamurkuyu Arçelik Servisi merkezimizde tüm çamaşır makineleri için son derece kaliteli ve çağdaş standartlarda uygulamalar gerçekleştirilmektedir. Bu çerçevede de çamaşır makinenizde karşı karşıya kalacağınız tüm arızalanmalara ilişkin olarak çağrı merkezimize başvuruda bulunmalısınız.

Haftanın her günü 24 saat arayabildiğiniz Ihlamurkuyu Arçelik Servisi çağrı merkezimizdeki deneyimli ve alanında uzman personelimiz, çamaşır makinenizde sadece tek bir yönde gerçekleşen dönüşe ilişkin olarak teknik ekiplerimizi bilgilendirerek, en kısa süre içerisinde adresinizde olmalarını sağlamaktadır.

Bölgeniz içerisinde yer alan teknik ekiplerimiz en kısa süre içerisinde adresinize gelerek, çamaşır makinenizin neden tek yönde döndüğünü tespit etmekte ve bu sorunun giderilmesini sağlamaktadır. 0216 471 59 56 nolu telefondan servis çağırabilirsiniz.

Tamamen yeni nesil ve modern teknolojik sistemleri kullanmakta olan teknik personellerimiz program aygıtından motora giden kabloları kontrol ederek, arızalı ise program aygıtını yenisi ile değiştirmekte ve aynı işlemi hız kontrol ünitesi içinde gerçekleştirmektedir.

Bu şekilde çamaşır makinenizin yeniden ideal dönüş hız ve yönlerinde çalışma gerçekleştirerek, yüksek performansta yıkama yapması mümkün olmaktadır. Bu noktada 1 yıllık garanti süresi hizmetlerimiz ile de çamaşır makinenizdeki müdahalelerimizi 1 yıllığına garanti kapsamı altına alarak, sizlere çok daha güvenilir ve kaliteli hizmetler sunmaktayız.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama