Kazım Karabekir Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Kazım Karabekir Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Kazım Karabekir Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

İleri nesil teknolojilerin günlük yaşantı içerisinde sağlamakta olduğu yeni nesil olanaklar ile birlikte artık çok daha kaliteli ve çok daha profesyonel uygulamalardan faydalanabilme şansona sahip olabiliyoruz.

Gün içerisinde oldukça uzun süreler alan ve hayli yorucu olan çamaşır yıkama faaliyetlerimizde günümüzde çamaşır makineleri ile çok daha pratik bir hale geldi. Bu noktada çamaşır makinelerinizde karşı karşıya kaldığınız arızalanmaların size her şekilde mağduriyet yaratmasının önüne geçebilme hedefi ile Kazım Karabekir Arçelik Servisi merkezimizde profesyonel çözümler uygulanmaktadır. 0216 471 59 56 nolu telefondan servis çağırınız.

Çamaşır makinelerinin ileri nesil ve üstün özelliklerine ilişkin olarak her zaman en yeni teknolojilere ilişkin olarak eğitim seminerlerine katılmakta olan teknik ekiplerimizdeki her bir alanlarında uzman personelimiz, bu şekilde en yeni çamaşır makinesi yapıları ve bu yapılarda meydana gelebilecek arızalar konusunda hem bilgi sahibi hem de deneyim sahibi oluyor.

Böylelikle çamaşır makinelerinizi de karşı karşıya kalacağınız ister elektriki ister mekanik tüm sorunlarda Kazım Karabekir Arçelik Servisi merkezi personellerimizin kaliteli hizmetleri bulunmaktadır.

Bölgeniz içerisinde her an müdahaleye hazır konumda bulunan gezici teknik ekiplerimiz çağır merkezimize yapacağı arıza bildirimi sonrasında en kısa süre içerisinde adresinize ulaşarak, gerekli olan arıza onarım çalışmalarını gerçekleştirmektedir.

Bu şekilde çamaşır makinenizde karşı karşıya kaldığınız arızalanmanın size yaratabileceği mağduriyetlerin önenebilmesini sağlayabilmekteyiz. Bu noktada 1 yıllık garanti hizmetlerimiz ile sunduğumuz profesyonel ve kaliteli servis hizmetlerimizi pekiştirmekteyiz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama