Rasathane Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Rasathane Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Rasathane Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Günlük yaşantı içerisinde çamaşır makinelerinin sağlamakta olduğu çok önemli kolaylıklar ve avantajlar olduğu biliniyor. Özellikle de 21.yüzyıl dünyasında beyaz eşya teknolojilerinin yaygınlaşması ile lüks sınıf ihtiyaçlardan olmaktan çıkarak, temel ihtiyaç gruplarından birisi haline gelirken, çamaşır makineleri, çamaşırların daha hızlı ve daha kaliteli biçimde yıkanabilmesine yardımcı oluyor.

Bu alanda dünya devi teknoloji markası Arçelik tarafından üretilen çamaşır makineleri öne çıkarken, Rasathane Arçelik Servisi merkezimizde alanlarında uzman teknik kadromuz ile etkin ve hızlı çözümler sağlıyoruz.

Her daim teknik kadromuzda görevli olan Rasathane Arçelik Servisi personellerimiz alanlarına yönelik olarak dünyanın en yeni teknolojilerine ilişkin bilgilendirme seminerlerinde en yeni teknolojilere yönelik olarak teorik bilginin yanı sıra uygulamalı deneyimde kazanıyor.

Böylelikle sizden gelen çamaşır makinenizin arızalanması ile ilgili taleplerinizde makinenize müdahale esnasında doğrudan makinenizin sistemi, meydana gelen arızası ve gerçekleştirilmesi gereken onarım uygulamalarına ilişkin uzmanlık düzeyindeki bilgi ve deneyimi ile eylem gerçekleştiriyor.

Bu sayede çamaşır makinenizin onarımını gönül rahatlığı ile servisimizde yaptırarak, kısa süre içerisinde benzer veya aynı sorunlar ile karşı karşıya kalmayacağınızdan emin olabilirsiniz.

Özellikle servisimizde bu alanda sektörel olarak önemli bir farklılık sunularak, servis hizmetlerinin sonrasında 1 yıllık garanti veriliyor ki bu şekilde tüketici güveninin de en üst düzeyde oluşturulması ile çamaşır makinelerini gönül rahatlığı ile servisimizde onarım uygulamalarından geçmesine onay vermesi mümkün olabiliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama