Zeynep Kamil Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Zeynep Kamil Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Zeynep Kamil Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Son yıllarda ileri nesil akıllı teknolojiler ile bir araya gelen çamaşır makinelerinin günlük yaşantı içerisinde sağlamakta olduğu çok önemli gelişimler ve etkiler ile birlikte artık çok daha düşük su ve enerji tüketiminde çok daha yüksek verimlilikte bir yıkama gerçekleştirebilme imkanı sağlıyor.

Özellikle de çamaşırların ilk günkü kalitesinde yıkanabilmesine ve hijyenikliğe kavuşabilmesine yardımcı olan yeni nesil çamaşır makineleriniz için karşı karşıya kalabileceğiniz arızalanmalar durumunda sizlere sunmuş olduğumuz profesyonel servis hizmetlerinden yararlanmaya dikkat etmelisiniz. Servis için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Özellikle de çağın en ileri ve en profesyonel standartlardaki teknolojileri üzerinden arızalı çamaşır makinelerine müdahalede bulunan Zeynep Kamil Arçelik Servisi teknik ekiplerimiz, yılın belirli dönemleri içerisinde almış oldukları eğitim seminerleri ile en yeni Arçelik çamaşır makinesi teknolojisini dahi yakından tanıyor ve oluşabilecek arızalanmaları biliyor.

Bu kapsamda da çamaşır makinenizde sürekli olarak yıkama yapılması ve sonraki programa geçiş yapamaması sorunu içinde teknik ekiplerimiz tarafından hızlı ve kesin çözümler sağlanmaktadır.

Bu kapsamda da Zeynep Kamil Arçelik Servisi merkezimizin bölgenizde yer alan gezici teknik ekiplerimizin adresinize yönlendirilmelerinin sonrasında arızaya yönelik olarak program aygıtı arızası ve program düşmesi sıkışması ihtimalleri üzerinden arıza tespiti gerçekleştirilmektedir.

Teknik ekiplerimiz çamaşır makinenizin program aygıtında ve program düğmesinde ayar kontrollerini gerçekleştirerek, arızalı olan parçayı tespit etmesinin ardından orijinali ile değişimini uygulamaktadır.

Böylelikle çamaşır makinenizin yeniden kısa süre içerisinde ilk günkü kalitesinde yıkama gerçekleştirebilmesini sağlayabilmekteyiz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama