Aydınevler Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Aydınevler Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Aydınevler Siemens Servisi - 0216 471 59 56 

Çamaşır makinelerinde tüm tekstil ürünlerini ve kıyafetlerimizi eski yıkama tekniklerine göre hem daha kısa süreler içerisinde hem çok daha tasarruflu bir şekilde hem de çok daha kaliteli bir şekilde yıkayabiliriz.

Ancak Siemens gibi üstün teknolojilere sahip olan çamaşır makinelerinde dahi mekanik teknolojiler olmaları dolayısı ile çeşitli arızalanmalar meydana gelebiliyor.

Bu durum kullanım hatalarından kaynaklı olabildiği gibi zamansal çeşitli çevresel koşullardan da kaynaklı olarak meydana gelebiliyor ki bunlar arasında yıkama suyunun çok yüksek derecede ısınıyor olması geliyor.

Aydınevler Siemens Servisi merkezimizde çamaşır makinelerine ilşkin olarak yapılan arıza bildirimlerinde de en sık şekilde karşı karşıya kaldığımız sorunlardan birisi olarak öne çıkan yıkama suyunun kaynar derece ısınması problemini dikkate almamanız durumunda öncelikle çamaşırlarınızın yüksek ısıdan zarar görmesi sonucu ile karşılaşabilirsiniz.

Artı olarak bu durum makinenizde de yıpranmalara yol açarak, ömrünün ciddi oranda kısalmasına neden olabilir. 0216 471 59 56 dan bize ulaşınız.

Bu sebep ile çamaşır makinenizin yıkama suyunu çok yüksek ısıda ısıtması durumu ile karşı karşıya kalmanız durumunda hemen Aydınevler Siemens Servisi merkezimize başvuru gerçekleştirmeniz gerekiyor.

Alanlarında uzman teknik ekiplerimiz makinenizin yıkama suyunu kaynar derecede ısıtması problemine müdahale amacı ile termostat arızasını ilk olarak incelemektedir.

Bu çerçevede de termostat ayarına bakılarak, yüksek düzeyde ise düşürülürken, termostat arızalı ise yenisi ile değişimini gerçekleştirmektedirler.

İkinci bir olasılık olarak ise ekiplerimiz, rezistans devresi üzerinde bulunan röle kontaklarının yapışmış olma olasılığına karşı röle kontaklarını kontrol ederek, gerekli durumlarda yenisi ile değişimini uygulamaktadırlar.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama