İçerenköy Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

İçerenköy Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

İçerenköy Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Gün içerisinde kirlenen çamaşırlarımızı yüzde yüz hijyeniklikte yıkamak ve bunu da son derece kaliteli ve pratik uygulama standartlarında gerçekleştirebilmek konusunda çamaşır makinelerinin getirmiş olduğu kolaylık tartışılmaz bir gerçektir.

Özellikle dünyada çok önemli yeri bulunan akıllı teknoloji furyası ile önemli bir gelişim kaydeden çamaşır makinesi teknolojisi ile bu alanda çok daha geniş özelliklerden ve fırsatlardan yararlanabildiğimizde önemli bir gerçektir.

Ancak bu denli ileri teknoloji ve Arçelik gibi üstün kalitedeki malzeme kullanımıyla üretilmiş olan çamaşır makineleri de olsa zaman içerisinde kullanım esnasında çeşitli sorun ve arızalanmalarda meydana gelebiliyor. Servis için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Eğer çamaşır makinenizde arızalanma ile karşı karşıya kalırsınız profesyonel destek için bölgenizdeki İçerenköy Arçelik Servisi gezici teknik ekiplerimizden hızlı ve kaliteli destek alabilirsiniz.

Çamaşır makinenizde meydana gelebilecek yıkama suyunun kaynar derecede ısınması sorununda da çağrı merkezimize 7 gün 24 saat başvuru gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle de çamaşır makinenizin bu tip bir sorun yaşaması durumunda çamaşırlarınızda yıpranma ve tahriş oluşması gerçekleşebilir.

Ayrıca çamaşır makinenizde geri döndürülemez arızalanmalarında oluşmasına yol açabileceğinden kesinlikle İçerenköy Arçelik Servisi teknik ekiplerimizin desteğinden faydalanmaya özen göstermelisiniz.

Alanlarında uzman teknik ekiplerimizin çamaşır makinenizin yıkama suyunu çok ısıtması sorununda ilk olarak termostatta arıza meydana gelip gelmediğini kontrol ederek, arızalı ise yenisiyle değişimini yaparken, ikincil olasılık olarak makinenizin rezistans röle kontaklarında yapışma kontrolü yaparak, gerekli durumlarda yine değişimini gerçekleştirmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama