İnkilap Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

İnkilap Siemens Servisi - 0216 471 59 56

İnkilap Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Çamaşır makineleri gün içerisinde pek çok farklık kirlilikteki çamaşırınızı yüzde yüz hijyenik duruma getiren modern yüzyıl dünyasının en önemli beyaz eşya teknolojilerinin başında geliyor.

Modern yüzyıl dünyasında her evin en temel gereksinimlerinden birisi haline gelen çamaşır makineleri ile son derece kaliteli ve profesyonel bir yıkama gerçekleştirerek, çamaşır yıkamaya ayıracağınız vakitleri kendinize ayırabilme şansınız bulunmaktadır.

Ancak gün içerisinde son derece yoğun şekilde kullandığınız çamaşır makinenizde zaman içerisinde çeşitli arızalanmaların ve problemlerin meydana gelmesi son derece doğaldır.

Özellikle de İnkilap Siemens Servisi merkezimizde en sık şekilde karşılaştığımız çamaşır makinesi sorunlarının başında çamaşır makinesi suyu boşaltmaması sorunu gelmektedir.

Genel olarak meydana gelebilen bu tip bir arızalanma durumunda profesyonel destek alabilirsiniz.

Servisimiz Ümraniye İnkilap Siemens Servisi merkezimizde Siemens markalı çamaşır makinenizde su boşaltmama gibi bir problem ile karşı karşıya kaldığınızda kısa süreler içerisinde kalıcı çözümler sağlayacak teknik ekiplerimiz bulunuyor. 0216 471 59 56 servis telefonumuzdur.

Bu çerçevede bize yapacağınız servis desteği ihtiyacı bildirimlerinizde bölgenizde bulunan gezici araçlarımız, kısa süreler içerisinde adresinize yönlendirilmektedir.

Böylelikle servis beklemek durumunda kalmadığınız gibi teknik ekiplerimiz su boşaltma yapmayan çamaşır makineniz için 3 olasılıklı arıza tespit ve onarım çalışması gerçekleştirmektedir.

Bu kapsamda teknik ekiplerimiz boşaltma hortumunda tıkanma ya da kıvrılma meydana gelmiş olabileceği ihtimali değerlendirilerek, tıkanma mevcutsa temizlenir.

İkincil olasılık olarak pompa filtresi tıkalı olabileceğinden, pompa filtresi temizlenmektedir.

Pompa motorunda bozulma meydana gelmiş ise yenisi ile değişimi gerçekleştirilmektedir. Böylelikle makinenizin stabil şekilde su boşaltma yapmasın sağlayabilmekteyiz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama