İstiklal Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

İstiklal Siemens Servisi - 0216 471 59 56

İstiklal Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Çamaşır makineleri 21.yüzyıl dünyasının en ileri beyaz eşya teknolojileridir.

Günlük yaşantı içerisinde eskiden çok uzun süreler alabilen çamaşır yıkama faaliyetlerini çok daha kısa süreler içerisinde gerçekleştirebilme fırsatı sunan çamaşır makineleri ile artık kişisel aktivitelere çok daha fazla vakit ayırabilmekte mümkün oluyor.

Bu aşamada çamaşır makinelerinin kullanımı sırasında çeşitli muhtelif arızalanmalar ile karşı karşıya kalabilmek de mümkün oluyor.

Bu tip durumlarda İstiklal Siemens Servisi merkezimiz tarafından profesyonel uygulamalar ile en kısa süre içerisinde kaliteli bir onarımın gerçekleştirilebilmesi mümkün oluyor. 0216 471 59 56 siemens servisi telefonudur.

Özellikle de çamaşır makinelerinizde meydana gelebilecek muhtelif elektrik arızalarında İstiklal Siemens Servisi ekiplerimiz tarafından hızlı ve kaliteli müdahaleler gerçekleştirilmektedir.

Ancak günümüzde çamaşır makinelerinde daha stabil bir performans alınabilmesini mümkün kılacak bir arıza onarımının gerçekleştirilebilmesi için mutlak suret ile arızalı olduğu belirlenen parçaların yenisi ile değişinin yapılması gerekiyor.

Bu çerçevede de çamaşır makinelerinde yaşanan elektriki arızalanmalarda yenisi ile değişimi zaruri olan parçalar su giriş emniyet ventilleri, röle ve parazit kondansatörleri, program cihazı, sensör, termistörler ve su seviye anahtarı, termostat ve termikler, pompa motoru, yıkama motoru ve rezistans şeklinde listelenmektedir.

Bu parçalarda yapılan kontrollerimizde eğer arıza tespit edilirse, yenisi ile değişimi gerçekleştirilmektedir. Aynı zamanda da bu parça değişimleri esnasında yalnızca orijinal Siemens yedek parça kullanımı gerçekleştirilmektedir ki böylelikle makinenizin performans ve kalitesinin düşmesinin önüne geçebilmekteyiz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama