Kadosan Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Kadosan Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Kadosan Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Çamaşır makinelerinde Siemens teknolojisi ile beraber, çok daha fonksiyonel ve çok daha ekonomik bir standartta çamaşır yıkama yapılabiliyor.

Ancak çamaşır makinenizin kullanımı esnasında zaman içerisinde makinenin ek fonksiyonlarının görevini yerine getirmemesi gibi bir problem ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Bu tip bir durumda Kadosan Siemens Servisi merkezimizin iletişim hattına başvuru gerçekleştirmeniz gerekiyor. Servisimizin bölgenizde bulunan gezici araçları en kısa süre içerisinde adresinize yönlendirerek, gün boyunca servis bekleme gibi bir durum ile de karşı karşıya kalmazsınız.

Çamaşır makinenizde ilave fonksiyonların görevini yerine getirmemesi problemine yönelik olarak alanlarında uzman teknik ekiplerimiz, teknolojik teknik teçhizatları ile müdahalelerde bulunmaktadır.

Bu çerçevede çamaşır makinenizin ilave fonksiyonları görev yapmaması sorunu için Kadosan Siemens Servisi teknik ekiplerimiz, iki olasılık üzerinde durmaktadır. 0216 471 59 56 dan servis çağırınız.

Bu çerçevede teknik personelimiz öncelikli olarak makinenizin fonksiyon tuşlarında arıza olma olasılığını değerlendirerek, makinenizin fonksiyon tuşlarında gerekli testleri gerçekleştirerek, arızalı olup, olmadığı kontrolünü gerçekleştirmektedir.

Eğer çamaşır makinenizin fonksiyon tuşları arızalı ise yenisi ile değişimini uygulayarak son derece düşük maliyet ve kaliteli standartlarda makinenizin ilave fonksiyonları görev yapması sağlanmaktadır.

Ancak sorun fonksiyon tuşlarınızın arızasından kaynaklı değil ise teknik ekiplerimiz ikinci olasılık olan makinenizin fonksiyon tuşlarına akım taşımakta olan kablolardaki arızalanmayı değerlendirerek, akım taşıyan kablolara gerekli olan testleri teknik teçhizatı ile profesyonel şekilde uygulayarak, arıza olup, olmadığını belirlemektedir.

Kontrollerde arızalı olduğunu belirlediğimiz kabloların yenisi ile değişimini gerçekleştirmekteyiz. Bu parça değişimi ve yenilemelerde ise yalnızca orijinal Siemens yedek parça kullanımını gerçekleştirmekteyiz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama