Kartal Siemens Servisi -0 216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Kartal Siemens Servisi -0 216 471 59 56

Kartal Siemens Servisi -0 216 471 59 56

Çamaşır makineleri günlük yaşamın en önemli parçalarından birisini oluşturmaktadır. Özellikle de günümüzde son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılmakta olunan çamaşır makineleri ile artık çamaşırların çok daha kıs süreler içerisinde çok daha kaliteli bir şekilde yıkanabilmesinin mümkün olması bu alanda yoğun bir kullanımın yaşanmasına neden oluyor.

Bu durumda günümüzde çamaşır makinelerinde çeşitli arızalanmaların meydana gelebilmesine yol açabiliyor.  Siemens servisine 0216 471 59 56 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Ancak çamaşır makinelerinde meydana gelebilen tüm arızalanmalarda Kartal Siemens Servisi merkezimiz tarafından profesyonel uygulamalar gerçekleştirerek, makinenizi çok daha uzun süreler kullanabilmeniz sağlanıyor.

Bu çerçevede de günümüzde çamaşır makinenizde meydana gelebilecek makine suyunun kaynar düzeyde ısıtılması problemine ilişkin olarak Kartal Siemens Servisi merkezimizin uzman ve deneyim sahibi olan profesyonel teknik personellerince en kısa zaman dilim kapsamında kaliteli ve profesyonel çözümler üretilerek, suyun ideal seviyede ısınmasını sağlayacak müdahaleler gerçekleştirmektedirler.

Bu çerçevede de teknik ekiplerimiz Siemens markalı çamaşır makinenizdeki kaynar derecedeki yıkama suyu ısınması sorunu için termostat arızası kontrolü gerçekleştirerek, termostat üzerinde bir arıza tespit etmesi durumunda yenisi ile değişimini gerçekleştirmektedir.

Bu parça kontrollerinin ardından suyun kaynar düzeyde ısınmasına neden olan etkenin termostattan kaynaklı olmaması durumunda personellerimiz rezistans devresinde röle kontaklarında yapışma olup, olmadığını kontrol ederek, gerekli müdahalelerde çözmeye çalışır.

Tamirinin olanaklı olmaması veya stabil performans veremeyecek olduğu öngörülmesi durumunda teknik personellerimizce yenisi ile değişimini gerçekleştirmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama