Kordonboyu Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Kordonboyu Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Kordonboyu Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Bulaşık makinesi teknolojilerinin hayatımızı kolaylaştırdığı bir gerçek ancak bulaşık makinenizin kullanımı sırasında dikkat etmeniz gereken bazı önemli noktalar bulunuyor ki bu noktalar hem bulaşık makinenizin daha uzun süreli ve daha verimli kullanımı hem de kaliteli ve ekonomik bir bulaşık yıkama açısından büyük bir önem arz etmektedir.

Günümüzde pek çok farklı nitelikteki bulaşığınızı, Siemens markalı bulaşık makinenizde yıkayabilirsiniz. Servis için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Ancak Kordonboyu Siemens Servisi merkezimize gelen arızalı veya bakım gerektiren Siemens bulaşık makinelerinde karşılaştığımız ana etkenlere bakıldığında, bulaşık makinenizde yıkamamanız gereken bazı bulaşıklar ortaya çıkıyor.

Alanlarında uzman Kordonboyu Siemens Servisi teknik çalışanlarımız, bulaşık makinesinde yıkanmayan bulaşıklar listesinde sigara külü, mum, cila, petrol boya, kimyasal madde, asit, alkali, aşındırıcı madde bulunduran bulaşıklara ilk sırada yer veriyor.

Bu tip bulaşıkların yanı sıra tahta, kemik, fildişi, sedef, alüminyum, gümüş bulaşıklar ve ayrıca bazı hassas cam türleri, dekoratif baskılı porselenler, ısıya dayanıklılığı bulunmayan yapışkanlı çatal ve bıçaklar, kurşunlu kristal bardaklar, mutfak tahtaları, sentetik fiber ile üretilen eşyalar, plastik kap ve teflon tavalar şeklinde makinede yıkanmaması önerilen bulaşıklar bulunuyor.

Bu tip bulaşıklar, bulaşık makinenizde anında etki yaratabileceği gibi zamana yayılan kullanımlar esnasında da çeşitli arızalanmalar gösterebilir.

Ayrıca bu tip bulaşıklar arızalanmaya yol açmazsa dahi bulaşık makinenizin performansında çok ciddi bir düşüşe yol açarken bu durumda verimli bir kullanım sağlayamamanıza neden olur.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama