Kozyatağı Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Kozyatağı Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Kozyatağı Siemens Servisi

Kozyatağı Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Çamaşır makineleri üstün teknolojileri ile her ortamda ve her performansta çamaşırlarınızın yüzde
yüz hijyenikliğe kavuşabilmesini sağlamaktadır.

Özellikle de ileri nesil fonksiyonları ile artık çok daha düşük enerji ve su tüketimi ile çamaşırlarınızın yüzde yüz hijyenikliğe kavuşabilmesini sağlamakta olan Siemens çamaşır makinesi modellerinde karşı karşıya kalabileceğiniz makine altından su kaçması problemine yönelik olarak Kozyatağı Siemens Servisi merkezimiz tarafından hızlı ve kesin çözümler sağlanmaktadır.

Siemens çamaşır makinenizde karşı karşıya kaldığınız ve çamaşır yıkama performansınızı olumsuz yönde etkileyen makinenin alttan su kaçırması problemine yönelik olarak Kozyatağı Siemens Servisi teknik personellerimiz öncelikli olarak çamaşır makinenizin giriş hortumları ve su tahliye hortumlarının yerinden düzgün biçimde takılı olup, olmadığı kontrolünü yapmaktadır.

Bunun dışında bu parçalarda patlama veya hortumların bağlantı kelepçelerinin gevşemiş olma olasılıkları da değerlendirilmektedir.

Gereklilik teşkil eden durumlarda da bu hortumlar yenisiyle değiştirilmektedir. 0216 471 59 56 nolu telefondan servis çağırabilirsiniz.

İkinci olasılık olarak ise kapı körüklü contasında delinme kontrolü yapılır ve delik ise yenisi ile değiştirilmektedir.

Kazanın zaman içerisinde delinme problemiyle karşılaşması da alttan su kaçışına neden olacağından, yapılan kontrollerde delik olduğu belirlenirse yeni kazan takılmaktadır.

En son olasılık olarak ise rezistans yani ısıtıcı yerinden oynamış olabileceğinden, rezistans kontrol edilir ve yerinden oynamış ya da gevşemiş ise yerine sıkı bir şekilde takılarak, sorun giderilmektedir.

Bu parça değişimleri sırasında Siemens orijinal yedek parça ürünlerinin kullanımı sayesinde çok daha yüksek bir dayanıklılık oluşturabiliyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama