Küçükbakkalköy Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Küçükbakkalköy Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Küçükbakkalköy Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Teknolojisinin günlük yaşantı içerisinde sağlamış olduğu avantaların ve kolaylıkların tartışmasız bir gerçek olduğu çamaşır makineleri her ne kadar üstün teknolojilere sahip olsa da zaman içerisinde kullanımda çeşitli sorun ve arızalanmalar yaşayabiliyor.

Bu tip durumlarda gerekli olan profesyonel desteklerden Küçükbakkalköy Arçelik Servisi merkezinde yararlanabilirsiniz. Çamaşır makinelerinde üstün teknoloji kullanışmış olsa da zaman içerisinde ya çevresel koşullar ya da kullanıcı hataları dolayısı ile makinenin yalnızca tek yönde dönmesi sorunu meydana gelebiliyor.

Çamaşır makinenizde bu tip bir sorun ile karşı karşıya kalmanız durumunda önem göstererek kesinlikle 7 gün 24 saat erişim sağlayabileceğini Küçükbakkalköy Arçelik Servisi çağrı merkezimize başvuruda bulunmalısınız.

Çağrı merkezi personelimiz tarafından bölgenizde bulunan teknik ekiplerimiz kısa süre içerisinde adresinize yönlendirilerek, hızlı müdahale gerçekleştirilmesi sağlanmaktadır. Servis çağırmak için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Bu noktada her zaman en yeni teknolojilere ilişkin bilgi ve deneyim sahibi olan teknik ekiplerimiz tarafından çamaşır makinenizin tek yönde dönmesi sorunu için program aygıtında arıza kontrolü gerçekleştirilerek, arızalı olması durumunda yenisi ile değişimi gerçekleştirilmektedir.

Ancak arıza program aygıtı yerine ikinci olasılık olarak hız kontrol ünitesi arızasıyla meydana gelmiş olabileceğinden bu parçada de kontrol gerçekleştirilerek, arızalı ise yenisi ile değişimi gerçekleştirilmektedir.

Bu 2 olasılıkta da teknik personellerimiz tarafından yalnızca orijinal Arçelik yedek parça kullanımı gerçekleştirilmektedir ki bu şekilde yeniden kısa süreler içerisinde bu değişen parçadan kaynaklı olarak arızalanmaların meydana gelmesinin önüne geçilmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama