Samandıra Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Samandıra Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Samandıra Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Çamaşır makineleri elektrik ile çalışan teknoloji ürünleri olmaları nedeni ile her ne kadar ileri nesil teknolojilere sahip olsa da zaman içerisinde çeşitli arızalanmalar yaşayabilmektedir ki bunlar arasında elektrik kaçağı en yaygın olarak görülenler arasında yer almaktadır.

Özellikle Samandıra Siemens Servisi merkezimizde çamaşır makinesinde elektrik kaçağı yaşayan kullanıcıların çok sayıda arıza bildirimi bulunmaktadır. 0216 471 59 56 dan servis çağırabilirsiniz.

Çamaşır makinenizde en ufak boyutta dahi bir elektrik kaçağı tespit etmeniz durumunda mutlak suret ile servis merkezimize başvuruda bulunarak, profesyonel destek almanız çok önemlidir.

Çamaşır makinenizde meydana gelen elektrik kaçağının ölçüsü hangi boyutta olursa olsun önem göstererek, profesyonel destek almanız hem makinenizin performansı hem yüksek enerji tüketiminin önlenmesi hem makinenizin daha uzun ömürlü kullanımının olması hem de en önemlisi sizin hayatınızın riske edilmemesi açısından mutlak suret ile profesyonel destek almanız ve elektrik kaçağını dikkate almanız gerekmektedir.

Samandıra Siemens Servisi teknik ekiplerimiz, çamaşır makinelerinde meydana gelen elektrik kaçağı durumunda çamaşır makinesi fişinin topraklanmış olup, olmadığını kontrol etmekte ve topraklama yok ise uzman bir elektrikçiye topraklama yaptırılması önerilir.

Bunun yanı sıra makine üzerinde bulunan topraklama uçları kontrol edilmekte ve yerinden çıkmış ise yerine takılmaktadır. Ek olarak çamaşır makinesinin fişinin, prizdeki topraklama ile birbirine temas etmemesinin önüne geçilerek, temas etmeleri sağlanmaktadır.

Rezistans, yıkama motoru ve pompa motorundan gövdeye kaçak olma olasılığına karşı bu parçalarda tek tek kontrol uygulanarak, kaçak olan parçada gerekli müdahaleler gerçekleştirilerek, kaçak önlenmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama