Ziverbey Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Ziverbey Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Ziverbey Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

21.yüzyıl teknoloji dünyasının en önemli teknolojileri arasında yer alan beyaz eşya teknolojilerinde özellikle çamaşır makineleri ev hanımlarının en büyük yardımcıları arasında yer alıyor.

Her bir çamaşır makinesi farklı fonksiyonları ve farklı kapasiteleri ile kullanıcının ihtiyaçlarının en kaliteli standartlar eşliğinde karşılanabilmesini temel alıyor.

Bu noktada ileri nesil teknolojilere sahip olan ve son derece önemli fonksiyonları bulunan çamaşır makinelerinde arızalanama meydana gelmesi durumunda da bu teknolojiye eş değer servis uygulamalarını Ziverbey Arçelik Servisi merkezimizde bulabilirsiniz.

Çamaşır makinelerinizin günlük yanşatınız içerisindeki akışta var olan değer ve öneminin farkında olduğumuz bir hizmet anlayışı çerçevesinde çamaşır makinenizde karşı karşıya kaldığınız elektriksel veya mekaniksel tüm arızalanmalarınızda en kısa süreler içerisinde en kaliteli çözümleri oluşturabilme gayesi içerisinde hizmet veriyoruz.

Bu çerçevede de çamaşır makinenizin devamlı olarak yıkama suyu alması sorununuzda da önemli destek sağlıyor. Alanlarında uzman Ziverbey Arçelik Servisi teknik ekiplerimiz tarafından bölgenizde gezici araçlarda bulunmaları sayesinde hızlı müdahale imkanı bulunuyor.

Alanlarında uzman teknik ekiplerimiz tarafından çamaşır makinenizde elektrikli su giriş ventilleri ve su seviye anahtarı kontrolü gerçekleştirilmektedir. Servis için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Makinenizin su giriş yönetiminin ve geçişinin bulunduğu bu 2 parçada da yapılan arıza kontrollerinde eğer herhangi bir arızalanma meydana geldiği tespit edilirse, teknik ekiplerimiz tarafından doğrudan orijinal yedek parçası ile değişimi gerçekleştirilerek, ilk günkü kalite ve dayanıklılığında yenilenmesi sağlanmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama