Ziverbey Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Ziverbey Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Ziverbey Siemens Servisi

Ziverbey Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Çamaşır makinenizin, çamaşırlarınızı yıkaması sırasında ortaya çıkan yüksek güç makinenizde hem
belirli bir şiddette ses oluşumuna neden olabileceği gibi hem de çamaşır makinenizin sarsılmasına neden olabilir.

Ancak çamaşır makinenizin yıkama programı esnasında yüksek şiddette bir sarsılma yaşaması halinde mutlak suret ile dikkate alarak Ziverbey Siemens Servisi merkezimize başvuru yapmalısınız.

Bölgenizde yer alan gezici teknik ekiplerimiz, en kısa süre içerisinde adresinize gelerek, çamaşır makinenizdeki sarsıntı sorununa yönelik olarak hızlı ve kalıcı çözümler geliştirmektedir.

Bu çerçevede de Ziverbey Siemens Servisi teknik ekiplerimiz tarafından çamaşır makinenizin sarsıntılı çalışması probleminin çözümü amacı ile öncelikli olarak makinenizin taşıyıcı ayaklarının dengeli şekilde ayarlanıp, ayarlanmadığını kontrol etmektedir.

Çünkü makinenin ayaklarından yalnızca birinin dahi diğerlerine göre yüksek veya alçak olması sarsıntının şiddetlenmesinde çok etkili olacaktır.

Bunun dışında amortisörlerde arıza ya da bağlantı cıvatalarında gevşeme meydana gelmiş olabileceğinden amortisörlerde kontroller gerçekleştirilir ve arızalı ise yenisi ile değiştirilmektedir. Bağlantı cıvataları gevşemiş ise iyi bir şekilde sıkılır.

En son olarak ise makinenizin askı yaylarında yerinden çıkıp, çıkma kontrolü gerçekleştirilerek, yerinden çıkmış ise yerine takılır.

Bunun için çamaşır makinenizin üst kapağı açılmaktadır. Bu şekilde kısa süreler içerisinde çamaşır makinenizin sarsıntı problemi sona erdirilmektedir. Siemens servisi için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Bu noktada kullandığımız her bir parça Siemens orijinal yedek parça ürünleri olması sayesinde yüksek dayanıklılık ve yüksek bir verimliliği her zaman yakalayabilme şansına sahip olabilmeniz sağlanabilmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama