Atalar Ariston Servisi 0261 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Atalar Ariston Servisi 0261 471 59 56

Atalar Ariston Servisi

Atalar Ariston Servisi 0261 471 59 56

Beyaz eşyaların evin en vazgeçilmezlerinin başında gelir. Yeni evlenen ve evini yenileyen herkes ilk olarak beyaz eşya alarak işe başlamaktadır. Çünkü beyaz eşyanın yeri azımsanamayacak kadar büyüktür. Beyaz eşyalar evin en yakın dostu ve ev sahibinin en büyük yardımcısıdır. Bu nedenle beyaz eşyalar çok önemli ve gereklidir.

Beyaz eşyalar son zamanlarda çok fazla işleve sahip olmaya başladı. Bunun nedeni de teknolojinin gelişmesi ile birlikte beyaz eşya sektörünün de gelişmesidir. Önceden buzdolapları sadece yiyecekleri muhafaza etmekteydi. Şimdi son model buzdolapları ise çok fazla özelliğe sahiptir. Meyveler ve sebzeler için taze kalma özelliği, buzdolabının derecesini ayarlamak için sunulan özel panel, buzluğu aşağıda olan modeller yalnızca bazılarıdır.

Teknolojinin bu kadar gelişmesi ile çıkan modellerin daha pahalı olduğu bir gerçektir. Fakat bir kere para verilip sonrasında uzun yıllar beyaz eşyadan verim alınabilir. Bunun için kullanım kılavuzu okunmalıdır. Gerekirse bir teknik servis aranarak telefonda bilgi de alınabilir. Beyaz eşyalarda oluşan problemler için de teknik servisler hizmet vermektedir.

Bütün beyaz eşyaların tamirinde uzman olan Atalar Ariston Servisi uygun fiyatla hizmet vermektedir. Ayrıca bu teknik servisin çağrı merkezinde görev alan personeller işlerine oldukça hakimdir. Her türlü problemi dinleyerek yardımcı olurlar. Gerekli görülen durumlarda da teknik ekip eve gönderilerek arıza tespiti yapılır. Bu teknik servisin önceliği müşteri olduğundan ücret ikinci plandadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama