Dalyan Beko Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Dalyan Beko Servisi 0216 471 59 56

Dalyan Beko Servisi

Dalyan Beko Servisi 0216 471 59 56

Çamaşır makinesi teknolojisinin öncesinde özellikle ev hanımları günün önemli bir bölümünü sadece çamaşır yıkamak için harcayabiliyordu. Son derece yorucu ve zahmetli olan bu süreci son derece modern koşullara kavuşturan ve oldukça kaliteli standartlarda çamaşır yıkamayı çok kısa süreler içerisinde gerçekleştirebilme şansı veren Beko çamaşır makinelerinin kullanımı esnasında yapılan hatalarda, çamaşır makinesinde performans düşüklüğü, ömrünün kısalması ve çok kapsamı arızalanmaların meydana gelmesine neden olabiliyor.

Bu yüzden de Dalyan Beko Servisi teknik ekiplerimiz, tüketicinin çamaşır makinesini kullanımı esnasında çok sık şekilde gerçekleştirmekte olduğu hatalar konusunda uyarıyor.

Öncelikli olarak çamaşır makinesi kullanımında sık yapılan hatalar arasında;

Çamaşır makinesini kapasitesinden fazla doldurmak geliyor; Çamaşır makinenizin kullanım kılavuzunda belirtilmiş olan yüksek kapasitesinin üzerinde bir çamaşırı makinenize koymanız çok ciddi bir arızalanmaya yol açabilir. Özellikle de çamaşır makinenizin kapasitesini ağırlık açısından geçen çamaşırlar, dengesinde çok ciddi arızalara yol açabilir.

İdeal seviyede çamaşır deterjanı kullanmamak; Çamaşır makinenizin deterjan çekmecesine koyacağınız deterjan ve yumuşatıcı miktarının mutlak suret ile hem makine kullanım kılavuzunda hem de ürün paketinde belirtilen miktarında olmasına dikkat etmelisiniz.

Bunun dışında karşılaşabileceğiniz olası arızalanmalar halinde Dalyan Beko Servisi merkezine, kesinlikle herhangi bir müdahalede bulunmadan başvuru gerçekleştirmelisiniz. Bu şekilde bölgenizde yer alan ve çağrı merkezi tarafından hemen adresinize yönlendirilen gezici araçlar, en kısa süre içerisinde adresinize ulaşarak, arıza tespit ve onarım çalışmalarına başlayarak, zaman kaybı yaşamanızı engellemektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama