Fikirtepe Beko Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Fikirtepe Beko Servisi 0216 471 59 56

Fikirtepe Beko Servisi

Fikirtepe Beko Servisi 0216 471 59 56

Her geçen gün büyük bir hız ile gelişmekte olan 21.yüzyıl teknolojisi çerçevesinde çamaşır makinelerinizde üstün bir yıkama performansı yakalayabilirsiniz. Ancak zaman içerisinde çamaşır makinenizin kullanım yoğunluğuna göre gereklilik teşkil edebilen bakım ve temizlik uygulamalarını düzenli olarak gerçekleştirmez iseniz çeşitli arızalanmalar ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Bu tip durumlarda da Fikirtepe Beko Servisi merkezimizin profesyonel ve kurumsal servis uygulamaları hizmetlerine ihtiyaç duyabilirsiniz. İleri nesil teknolojiye sahip olan çamaşır makinenizde arızalanma yaşamak istemiyorsanız bunu önleyebilmenizi sağlayacak ve aslında son derece pratik olan bakım ve temizlik çalışmalarını düzenli olarak gerçekleştirmelisiniz.

Özellikle de çamaşır makinenizin deterjan çekmecesi ve su tahliye hortumu ve su tahliye hortumu parçaları bu noktada fazlasıyla ön plana çıkıyor. Çünkü çamaşır makinenizin bu parçalarında gereklilik arz etmekte olan temizlik ve bakım uygulamalarını düzenli olarak gerçekleştirmemeniz durumunda, çamaşır makinenizde çeşitli arızalanmalar yaşayabilirsiniz ve bu arızalanmalar ya çamaşır makinenizde performans düşüklüğüne ya da çamaşır makinenizin ömrünün kısalmasına neden olabilir.

Fikirtepe Beko Servisi merkezimizin alanlarında uzman ekipleri, çamaşır makinenizin ömrünü uzatabilmek için deterjan çekmecesinde, su tahliye hortumunda ve su tahliye pompasında çamaşırlarınızdan gelebilecek veya diğer çeşitli etkenler dolayısı ile yaşanabilecek tıkanıklıkların önüne geçebilirsiniz. Bu noktada uzmanlarımız, bu kontrol uygulamalarını birkaç yıkamada bir gerçekleştirmenizi öneriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama