Kazasker Ariston Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Kazasker Ariston Servisi 0216 471 59 56

Kazasker Ariston Servisi

Kazasker Ariston Servisi 0216 471 59 56

Herkesin maddi durumuna uygun, her ihtiyaca yönelik, birden fazla işlevi bulunan beyaz eşyalar satışa sunulmaktadır. Geçmişte yalnızca yıkama yapan çamaşır makineleri, günümüzde kurutma hatta ütülenmiş gibi kırışıksız çıkarma özellikleriyle alıcılarını beklemektedir.

Kişiler de gündelik hayatlarına pratiklik katmak niyetindedir. Bunun için de daha fazla özelliği olan beyaz eşyaları tercih ederek bir alet ile birden fazla iş halletmeyi planlamaktadır. Böylece kendilerine daha iyi yardımcılar edinmiş olacaklardır.

Bu kadar iş yapan ve sürekli olarak çalışan bu makinelerin de doğal olarak bir çalışma süresi yani ömrü vardır. Bu ömür bittiğinde beyaz eşyayı da yenilemek gerekecektir. İnsanlar yüksek fiyatlar ödeyerek satın aldıkları bu beyaz eşyaları uzun süre ve yüksek performansta kullanmak istemektedir. Bu da herkesin doğal hakkıdır. Ariston marka beyaz eşyalarınızın bakım ve onarımında  Kazasker Ariston Servisi yanınızda!

Ancak uzun süre kullanılmak istenen beyaz eşyalara çok fazla özen gösterilmelidir. Örneğin bir buzdolabı karlanma yapabilir. Bu insanlara çok normal gelmekte ve asla servise gerek duymamaktadır. Karlanma gibi bir problem uzun süre devam ederse buzdolabının içindeki parçalara zarar gelebilir. Rezistans bozulabilir ya da buzdolabının gaz kaçırma problemi olabilir. Bunu normal bir birey bakarak anlayamayacağı için servis çağırmalıdır.

Tüm beyaz eşyaların arızalarında uzman olan Kazasker Ariston Servisi herhangi bir arızada ilk aranması gereken teknik servistir. Uzman kadrosu ve müşteri odaklı çalışan personelleri ile tüm problemlerin çözülmesi amaçlanmaktadır. Her türlü soru sormak için de servisin çağrı merkezi aranabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama