Kordonboyu Ariston Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Kordonboyu Ariston Servisi 0216 471 59 56

Kordonboyu Ariston Servisi

Kordonboyu Ariston Servisi 0216 471 59 56

Ev hanımlarının en büyük yardımcısı beyaz eşyalardır. Beyaz eşyalar olmadan ev işlerinin yapılması çok zor bir hal alır ve çok uzun saatler harcanır. Üstelik bu harcanan saatlere rağmen insanlar tarafından yapılan işler, beyaz eşyaların yaptığı kadar mükemmel olmaz.

Örneğin çamaşır makinesinin yok olduğunu varsayalım. Kadınlar kirli çamaşırları yıkamak için büyük kazanlar hazırlayacaktır. Makinenin bir seferde yıkadığı kadar çamaşırı yıkamak için kadınlar belki de üç sefer uğraşacaktır. Fakat yıkadıkları çamaşırlar, makinenin yıkadığı kadar temiz olmayacaktır. Makinenin bir saatte yıkadığı çamaşır, en az üç saatte yıkanacaktır.

Makine ile yıkanan çamaşırlara çok daha az su harcanırken elde yıkanan çamaşırlar çok daha fazla su harcatmaktadır. Beyaz eşyalar çok büyük yardımcılardır fakat beyaz eşyaların da bir kere alınıp sonsuza kadar kullanılması beklenemez.

Elbette ki beyaz eşyaların da bir ömrü vardır. Hatta bu ömürleri süresince birçok kez arızalanabilirler. Arızalandıkları zaman da bir teknik servis tarafından tamir edilmeleri gerekmektedir. Günümüzde insanlar beyaz eşyaları bozulduğu zaman çok fazla masraf çıkacağı için servis çağırmak yerine kendileri tamir etmeye çalışarak sağlam parçaları da bozmaktadır.

Sonrasında ise iki katı ücret ödeyerek daha büyük zarar etmektedirler. Oldukça uygun fiyatlar ile hizmet veren Kordonboyu Ariston Servisi işinde uzman bir teknik servistir. Beyaz eşyalar arızalandığı zaman servisin çağrı merkezi aranarak en kısa sürede randevu alınabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama