Kurtköy Beko Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Kurtköy Beko Servisi 0216 471 59 56

Kurtköy Beko Servisi

Kurtköy Beko Servisi 0216 471 59 56

Teknolojinin hızla gelişmekte olduğu 21.yüzyıl dünyasında artık insanların ihtiyaçlarına göre daha aktif ve daha etkin bir şekilde bir gelişme içerisinde olan beyaz eşya teknolojileri ile birlikte insanların çok daha kaliteli ve çok daha profesyonel bir yaşam standardına sahip olabilmeleri sağlanıyor. Bu kapsamda günümüzde yaygın olarak kullanılan buzdolabı teknolojileri öne çıkıyor.

Beko buzdolabı teknolojisi ile çok daha tasarruflu bir kullanım gerçekleştirilebiliyor olsa da zaman içerisinde çeşitli etkenlere bağlı olarak meydana gelebilecek buzdolabının yetersiz soğutma probleminin çözüme kavuşturulması içi Kurtköy Beko Servisi merkezimizce profesyonel uygulamalar gerçekleştirilmektedir.

Üstün teknolojiye sahip olan Beko buzdolabı modellerinde meydana gelen ve yüksek enerji tüketimi sorunlarında mutlak suret ile profesyonel destek almanız büyük bir önem taşımaktadır. Bu çerçevede de buzdolabı teknolojilerinde son derece yoğun ve sık bir şekilde karşı karşıya kalınan soğutma yetersizliği durumunda Kurtköy Beko Servisi teknik personellerimizce arızanın kaynağı sistemde tıkanıklık, kondanserden ısı dışarıya atımının olmaması, sisteme hatalı miktarda gaz şarj edilmiş olması ve evaparatörde yüksek karlanma meydana gelmiş olması şeklinde değerlendirilmektedir.

Bu şekilde tüm parçalarda arıza kontrol çalışmaları gerçekleştiren teknik personellerimiz, yerinde müdahale ile onarım çalışması gerçekleştirirken, yeterli veya stabil sonuç alınamayacak durumlarda ilgili parçanın yeniden değişimini gerçekleştirmektedir. Bunu yaparken de yalnızca orijinal Beko yedek parça ürünlerinin kullanımını gerçekleştiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama