Rasathane Ariston Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Rasathane Ariston Servisi 0216 471 59 56

Rasathane Ariston Servisi

Rasathane Ariston Servisi 0216 471 59 56

Beyaz eşyalara geçmişten günümüze kadar sürekli ihtiyaç duyulmuştur. Beyaz eşyanın kullanılmadığı bir ev neredeyse yoktur. İnsanlarda beyaz eşyaların getirdiği kolaylıklara çok alıştığından dolayı beyaz eşyalar vazgeçilmez oldu demek doğrudur.

Beyaz eşyalar, doğru kullanıldığında sürekli arıza yapmaz. Eğer bir beyaz eşya çok sıklıkta bozuluyorsa ya büyük bir kullanıcı hatası vardır ya da beyaz eşyanın fabrika çıkışlı bir teknik sıkıntısı bulunmaktadır.

Beyaz eşyaların arıza nedenleri kullanıcı kaynaklı olabilir. Kullanıcılar beyaz eşyalarının arızalanmasının önüne geçmek için öncelikle kullanımını iyi öğrenmelidir.

Kullanım kılavuzunu okumak ve teknik servisi arayarak bilgi almak en iyi öğrenme yoludur. Hijyen sağlayan çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi çok fazla ürün ile doldurulmamalıdır.

Bu makinelere büyük zarar vermektedir. Bu makinelerde kullanılan deterjanlar da çok önemlidir. Kalitesiz deterjanlar makineleri bozabilmektedir.

Tasarruf etmek için kullanılan ucuz deterjanlar daha büyük para kaybına yol açabilir. Makinelerde görülen küçük arızalar asla unutulmamalı veya zamana bırakılmamalıdır. Mutlaka teknik servis çağırılarak sebebi belirlenmelidir.

Aksi halde küçücük bir problem büyür ve diğer parçalara zarar verir. Bu da daha büyük problemlere yol açar ve tamiri zorlaştırır. Beyaz eşya konusunda tüm tamirler için Rasathane Ariston Servisi tercih edilebilir.

Bu teknik servis gerektiği zaman orijinal ve garantisi olan yedek parçalar ile parça değişimi de yapar. Çağrı merkezi aranarak aynı güne randevu alınabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama