Sancaktepe Ariston Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Sancaktepe Ariston Servisi 0216 471 59 56

Sancaktepe Ariston Servisi

Sancaktepe Ariston Servisi 0216 471 59 56

Her kadın beyaz eşyayı kullanır. Beyaz eşya kullanımı hayatın önemli bir yerini kapsamaktadır. Kadınlar beyaz eşyalar olmadan önce ev işlerinde çok zorlanmaktaydı. Evin çok fazla işi olduğu için, bu işleri gerçekleştirmek hem yorucu hem de zaman alıcıdır.

Bu işler beyaz eşyalar sayesinde daha kolay bir şekilde yapılmaktadır. Tek yapılması gereken beyaz eşyaların düğmesine basmaktır. Örneğin kombiler, yaşanılan mekanların ısıtılmasına yardımcı olur. Bunun için de tek yapılması gereken kombiyi açmak ve derece seçmektir. Yalnızca birkaç dakika içerisinde tüm sıcaklık ayarlanabilmektedir.

Kombiler hassas makinelerdir ve doğru kullanılmazsa çok hızlı bir şekilde bozulabilir. Hatta problemi giderilmezse bir daha çalışamaz duruma bile gelebilir. Öncelikle kombiler kullanılmadan önce kullanım kılavuzu okunarak her türlü butonun işlevi öğrenilmelidir.

Kombiler mutlaka soğuk olmayan yerlerde saklanmalıdır. Balkonlar kombiler için uygun değildir. Bu nedenle eğer balkonda saklanacaksa kombiye bir dolap yapılarak soğuktan etkilenmemesi sağlanmalıdır.

Kombilerin yıllık bakımları çok önemlidir ve her yıl yapılarak hem ömrü hem de performansı arttırılmalıdır. Kombi bakımı çok fazla önemsenmeyen ve geçilen bir işlemdir. Ancak kombiler için çok önemlidir.

Kombi bakımı, arıza tamiri ve diğer beyaz eşya arızaları için aranabilecek işinin ehli bir teknik servis olan Sancaktepe Ariston Servisi daima yardıma hazırdır. Bu teknik servis yıllardır bu işi yaptığı için çok tecrübelidir ve arızalarda ilk aranması gereken servistir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama