Suadiye Ariston Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Suadiye Ariston Servisi 0216 471 59 56

Suadiye Ariston Servisi

Suadiye Ariston Servisi 0216 471 59 56

Beyaz eşya dendiği zaman akla ilk gelenlerden bir buzdolabıdır. Buzdolabı çok önemli bir beyaz eşyadır. Birkaç saat çalışmasa bile tüm meyveler, sebzeler, içecekler bozulabilir. Bu nedenle buzdolabı daima doğru şekilde kullanılmalıdır.

Buzdolabı kullanırken dikkat edilmesi gereken en önemli husus kapaklardır. Kapaklar farkına varılmadan açık bırakılır ve uzun saatler de açık kalırsa eğer makinenin soğutma özelliği durabilir. Yine aynı şekilde elektrik kesintisi fazla olduğunda da buzdolabının soğutma özelliği kesintiye uğrayabilir. Bu durumda kullanıcılar evde kendi kendilerine bir çözüm yolu kullanabilir.

Bu çözüm yolu da buzdolabının fişinin çekilerek 48 saat boyunca bu şekilde beklenmesidir. 48 saat sonunda tekrar fişi takılan buzdolabı büyük ihtimal ile eskisi gibi çalışacaktır. Fakat problem elektrik kesintisi ya da kapağın açık kalmasında değilse bu yöntem bir işe yaramaz. Suadiye ariston servisine ulaşmak için 0216 471 59 56 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Problem iç kaynaklıysa eğer motorda bir arıza olmuş olabilir. Filtreler tıkanmış da olabilir. Filtre tıkanması kolay bir şekilde teknik servis tarafından temizlenebilir. Ancak filtre uzun süre tıkalı kalırsa rezistans dahi zarar görebilir.

Buda küçük bir problemin büyüyerek en önemli parçalardan birisine zarar vermesi demektir. Bu duruma hiç maruz kalmamak için buzdolabında görülen problemler ciddiye alınarak teknik servis çağırılmalıdır. Suadiye Ariston Servisi buzdolabı haricinde diğer tüm beyaz eşya tamiri ve bakımı için aranabilir. Servis tamamen uzman kişiler çalıştırdığı için, problem en kısa sürede hallolacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama