Yenisahra Ariston Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Yenisahra Ariston Servisi 0216 471 59 56

Yenisahra Ariston Servisi

Yenisahra Ariston Servisi 0216 471 59 56

Beyaz eşyalar her evin vazgeçilmezi ve hayatı kolaylaştıran aletlerdir. Fakat bu aletler alındığı zaman bir daha yenilemeye, tamir ettirmeye gerek yoktur gibi yanlış bir düşünce vardır. Öncelikle bilinmesi gereken bu aletlerin bir ömrü olduğudur.

Yani mutlaka beyaz eşyaları yenilemek gerekecektir. Ancak bu sürenin uzun ya da kısa oluşu kullanıcıların elindedir. Öte yandan makinelerde meydana gelen arızalar mutlaka tamir ettirilerek daha büyük arızaların oluşmasının önüne geçilmelidir. Beyaz eşyalarda birçok problem oluşabilir. Örneğin çamaşır makinesinin yürümesi, zıplaması oldukça sık rastlanan problemlerden biridir.

Bunun nedeni ayaklarda meydana gelen dengesizlik ya da makinenin içene alabileceğinden daha fazla kıyafet yüklenmesi gibi basit de olabilir, içten gelen ciddi problemler de olabilir. Bunun teşhisini ancak uzman bir kişi makineyi detaylıca inceleyerek koyabilir.Yenisahra Ariston Servisi beyaz eşalarınızın baım ve onarımını garantili parçalar ile sağlamaktadır.

Bu durumda en büyük iş kullanıcılara düşmektedir. Kullanıcı beyaz eşyalarında meydana gelen problemleri öncelikle kendisinde aramalıdır. Makinesini kullanış biçimini değerlendirmelidir. Sonrasında ise makinesinin dış yüzeyinde herhangi bir problem olup olmadığına bakmalıdır.

Örneğin bazen kullanıcılar makinelerinin deterjan kaçırdığını söylemektedir. Ancak böyle bir durumda deterjan kapağının kırık olup olmadığını ya da kapağın yerine tam oturup oturmadığını kontrol etmeyi unutabilir.

Makinenin içinde ya da dışında oluşan tüm problemleri Yenisahra Ariston Servisi çözmeye hazırdır. Uzman kadrosu, bu işi yılların getirdiği tecrübeyle gerçekleştirir. Tek yapılması gereken çağrı merkezi aranarak, istenilen güne ve saate yardım talep etmektir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama