Ataşehir Altus Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Ataşehir Altus Servisi 0216 471 59 56

Ataşehir Altus Servisi

Ataşehir Altus Servisi 0216 471 59 56

Altus servislerden biri olan Ataşehir Altus Servis oldukça kaliteli ve tecrübeli bir teknik servistir. Beyaz eşyalarda akla gelebilecek her türlü problem için bu teknik servisin çağrı merkezi aranabilir. Yalnızca teknik ekibi değil, çağrı merkezinde çalışan ekipte son derece bilgilidir. Müşterilerin şikayetini dinleyerek en doğru yönlendirmeyi yapar. Teknik servisi ise arızalı makineyi inceleyerek hemen problemi doğru bir şekilde tespit eder. Parça değişimi gerekiyorsa parça değişimini gerçekleştirir. İşini çok iyi yaptığından dolayı da müşterileri daima Ataşehir Altus Servis’i tercih etmektedir.

Ataşehir Altus Servis Hangi Ürünleri Kapsıyor?

Altus markalı her türlü ürün grubu servisin hizmet kapsamında yer almaktadır. Buzdolabı, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, buzdolabı gibi beyaz eşyaların yanı sıra ütü ve süpürge gibi küçük ev aletleri de servisin hizmet alanındadır.

Özel Altus Servis Tercihi Yapılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Özel servis seçilirken ilk olarak servis iyice araştırılmalıdır. Personellerin eğitim durumu ve tecrübesi oldukça büyük önem taşımaktadır. Bir de bu servisin 7/24 ulaşılabilir derece de aktif olması gerekmektedir.

Ataşehir Altus Servis Hizmet Süreçleri Nasıldır?

Hizmet süreci randevu ile başladığından öncelikle çağrı merkezinden randevu almak gerekir. Bu randevudan sonra teknik servis belirlenen günde gelerek tamir ve bakım işlemlerini titizlikle yerine getirir.

Ataşehir Altus Servis Telefon Bilgileri

Günün her anı, ihtiyaç duyulan her saat Ataşehir Altus Servis aranarak randevu ve bilgi alınabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama