Ataşehir Profilo Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Ataşehir Profilo Servisi 0216 471 59 56

Adalar Profilo Servisi

Adalar Profilo Servisi 0216 471 59 56

Ataşehir Profilo Servis, İstanbul’da faaliyet gösteren profesyonel bir teknik servistir. Bu profesyonelliğinin sebebi her bir çalışanın gerekli eğitimleri almasından kaynaklıdır. Çalışanların her biri eğitimli, işinde tecrübeli ve güler yüzlü insanlardan oluşmaktadır. Çalışanlar her zaman önceliklerini müşteri memnuniyetine verirler. Bundan dolayı da hizmetleriyle ters orantılı bir fiyat sistemleri vardır. Maksimum hizmet ve minimum fiyat ilkesi benimsendiğinden dolayı müşteriler her zaman memnun kalmaktadır.

Ataşehir Profilo Servis Hangi Ürünleri Kapsıyor?

Profilo markasının tüm ürün grupları servisten hizmet alabilir. Servis ürün ve model ayırma yapmaz ve tüm ürünlere hizmet verir.

Özel Profilo Servis Tercihi Yapılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Eğitim ve tecrübe, özel bir Profilo servis seçerken birinci kıstas olmalıdır. Eğitimsiz ve tecrübesiz servislerin elinde beyaz eşyalar tamir edilmek yerine daha da kötü duruma gelebilir. Bu nedenle Ataşehir Profilo Servis gönül rahatlığıyla seçilebilir.

Ataşehir Profilo Servis Hizmet Süreçleri Nasıldır?

Hizmet sürecinde ilk olarak müşteriler çağrı merkezini arayarak randevu talep eder. Bu randevu doğrultusunda eve gelen teknik ekip makineyi yerinde tamir eder. Bazı durumlarda, problem daha ciddidir ve evde çözülemeyecek kadar zordur. Bu durumlarda ise teknik servis makineyi alarak kendi yerinde tamir eder. Tamirden sonra da gayet güvenli bir şekilde teslimini yapar.

Ataşehir Profilo Servis Telefon Bilgileri

Ataşehir Profilo Servis 7/24 aranabilir. Danışmak, bilgi almak ve randevu oluşturmak mümkündür.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama