Kadıköy Amana Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Kadıköy Amana Servisi 0216 471 59 56

Kadıköy Amana Servisi

Kadıköy Amana Servisi 0216 471 59 56

Çamaşır makinesiyle ilgili en sık rastlanılan arızalardan bir tanesi de çamaşır makinesinin deterjan almama arızasıdır. Çamaşır makinesinin deterjan almaması arızasının birçok farklı sebebi bulunmaktadır.

Çamaşır makinesinin deterjanı alabilmesi için suyun hızının en az 1 bar olması gerekmektedir. Çamaşır makinesinin aldığı su 1 bardan düşük olması halinde çamaşır makinesi deterjan almakta problem yaşayacaktır. Çamaşır makinesinin deterjan alamamasının sebebi bu ise çamaşır makinesinin muslukları açılmalıdır. Çamaşır makinesi musluklarının açılmasıyla birlikte su şiddeti artacaktır. Bu sayede çamaşır makinesi deterjan alacaktır.

Çamaşır makinesinin deterjan almaması durumunda sebeplerden bir tanesi de çamaşır makinesi klepesi halk arasında çamaşır makinesi bölmesi olara bulunan yerin kapalı olmasından kaynaklanabilir. Çamaşır makinesinin klepesinin kapalı olmasından dolayı çamaşır makinesi deterjan almıyorsa klepenin düzeltilmesi ve normal konumuna getirilmesiyle birlikte makine yeniden deterjan almaya başlayacaktır.

Çamaşır makinesinin deterjan almamasının sebeplerinden bir tanesi de şüphesiz ki çamaşır makinesinin su giriş, su alma vanalarının kapalı olmasıdır. Bu vanaların kapalı olması makinenin su almasını engelleyecek ve dolayısıyla çamaşır makinesinin deterjan girişi de engellenmiş olacaktır. Bu durumda çamaşır makinesinin vanalarını açmalısınız. Açtığınız vanalar sayesinde makineniz yeniden deterjan almaya başlayacaktır.

Çamaşır makinenizin deterjan almama sorununa karşılık olarak mutlaka Kadıköy Amana servisini aramalısınız. Kadıköy Amana servisine arıza kaydı bıraktıktan sonra servisimiz randevu verdiği gün ve saatte evinizde arıza tadilatını gerçekleştirmek üzere hazır bulunacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama