Bayraklı Viessmann Servisi 0232 271 71 15 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Bayraklı Viessmann Servisi 0232 271 71 15




Doğalgaz kullanımı ile birlikte ülkemizde yaygın bir hale gelen kombi kullanımı büyük şehirlerde artık her evde bulunmaktadır. Dayanıklı beyaz eşyalar arasında bulunan kombiler çok sık arıza gösteren cihazlar değildir. Fakat bazı zamanlarda uzun süre kullanmaya dayalı veya kullanıcı hatası nedeni ile kombilerin de arıza gösterdiği görülebilir. Kombilerin arıza çıkarması istenmiyorsa kombilere her yıl düzenli bir şekilde bakım yaptırmak önemlidir. Bayraklı Viessmann Servisi olarak tarafımızca kombi bakımı ve kombi arıza işlemleri yapılmaktadır. 0232 271 71 15 numaralı telefondan bizlere ulaşarak kombi bakım randevusu alabilir isterseniz gezici ekibimiz tarafından arıza kaydı oluşturularak hızlı bir şekilde kombi arızanızın giderilmesini sağlayabilirsiniz. Yıl içinde düzenli ve daha iyi tasarruf edebilmek için kombi bakımının önemi büyüktür.
Kombi Bakımı
Kış aylarında kullanılmakta olan kombinin ömrünü uzatmak, daha yüksek bir verim ile çalışmasını sağlamak ve yaşam konforunu artırarak daha iyi bir ısınma sağlamak için kombi bakımları periyodik olarak mutlaka yıl içinde bir kez olmak üzere yaptırılmalıdır. Kombi bakımı neden düzenli bir şekilde yaptırılmalıdır? Kombinin düzenli bir şekilde bakımının yaptırılmasında bizler için hangi avantajlar bulunmaktadır? Kombi bakımının çok önemli olmasındaki neden öncelikli olarak kombilerin su, gaz ve elektriğin aynı anda çalıştığı bir sisteme sahip olmasından dolayı gerekli olduğu söylenebilir. Yani kombi bakımı düzenli olarak yapıldığında öncelikli olarak kişi can ve mal güvenliğini koruma altına almış olur. Kombi bakımının yaptırılmasındaki diğer nedenler nelerdir?
·         Daha sonradan oluşabilecek arızaların önüne geçilir.  
·         Bakım yapılmadan önceki devrelerinde gösterdiği performansın daha yüksek oranda üstüne çıktığı görülür. Yani cihaz, % 100 daha verimli çalışmaya başlar.
·         Daha az Doğalgaz tüketimini yapıldığı için doğalgaz tasarrufu da yapılmış olur
·         Kombinin bakımı yapıldıktan sonra ömrü uzayarak daha uzun süre kullanılabilir.
·         Mal ve can tehdidi oluşturmadığı için daha güvenli hale gelir.
·         Daha iyi ısı sağladığı için yaşam alanlarını çok daha fazla konforlu hale getirir
·         Ekonomik açıdan yapılan her bakım %25 oranında tasarruf demektir




0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama